Häll i vatten, vinäger ocholiver, låt det koka samman och smaka av med salt och peppar. Något som man ganska ofta hör både Jamie Oliveroch Nigella prata om när dom lagar mat är så kallad Comfort Food, direkt översatt till svenska blir det väl närmast tröstemat
Caponata härstammar från Sicilien och finns i många varianter men bör enligt alla konstens regler innehålla aubergineoch kapris och vara lite sötsyrlig i smaken
Jag beställde hem en jättelåda medpasta, ekologiska kryddor, bönor, olja och en massa annat gott. Späd med resten av vattnet tills vätskan täcker all pasta utan att det blir en total soppa av det hela
Jag beställde hem en jättelåda medpasta, ekologiska kryddor, bönor, olja och en massa annat gott. Späd med resten av vattnet tills vätskan täcker all pasta utan att det blir en total soppa av det hela
Risoni är en pasta som är formad till små riskorn. (Det ska vara ganska mycket vätska kvar ännu - det ser blött ut men kommer att behövas) Lägg auberginen ovanpå risoniröran, peta ner de hela cocktailtomaterna ocholiverna
Toppa med en klick créme fraiche och lite örtkryddor för lite mer smak. Något vi alltid har hemma i kylskåpet är färsk pasta i form av tortellini med olika fyllning