Det blev rödlök, gurka, halverade vindruvor och svarta bönor. ädelostgratinerad aubergine, one pot pestopasta, majs- & potatissoppa med quornfärs och vindruvssallad med quinoa
Äts som det är med en sallad och/eller ris, pasta eller andra gryn. Jag använde färdig salladsblandning och lade till silverlök, gurka, grön och gul paprika, körsbärstomater och sockerärtor
Pastamed spenat, zucchini ochaubergine. Skölj och tärna tomat, gurkaoch rödlök fint. Britterna har sin sheperds pie, norrlänningarna sin palt, japanerna sin ramensoppa och jag är övertygad om att det här är vad libaneserna käkar när de precis gjort slut med sin pojkvän och behöver en matkram
Servera med lite sallad ochgurka. Tärna auberginenoch zuccinin. Hacka löken och mjukstek den i smöret. Tillsätt köttfärsen och bryn den tills den fått färg
Under sådana dagar undviker jag alltså alla dessa uppenbara kolhydrater som exempelvis finns i bröd, potatis, pasta, ris, bulgur, couscus, och i möjligaste mån all fett
Jag gillar ju ris,pastaoch potatis så inte ofta jag äter eligt LCHF, men ibland händer det och visst är det roligt att man alltid håller sig mättast på det man inte äter så ofta
Rätten serveras kall, varm eller ljummen som en förrätt, sidorätt eller huvudrätt medpasta. Plötsligt sved mina läppar efter att ha rört vid dem med fingrarna och jag insåg att det här kan gå åt pipan om jag använder alltihop