Låt den bli varm och servera allt tillsammans med nykokt valfri pasta…och sallad naturligtvis. Den här maträtten gillar jag och dottern, männen i familjen uppskattar den inte lika mycket på grund av crème fraichen
Vispa ihop crème fraiche, vatten, fond och olja. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Rör ner spenat och 1 msk smör-&rapsolja i den nykokta pastan och servera med såsen. 300 g pasta t ex mafaldine. 300 g nötkött t ex lövbiff. 2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet karljohan, timjan, citron
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj spenaten och blanda med pastan. Tillsätt crème fraiche, vatten och fond, och koka ihop i 10 minuter. 2 prt pasta. 150 g lövbiff
Vispa ihop crème fraiche, vatten, fond och olja. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Rör ner spenat och 1 msk olja i den nykokta pastan och servera med såsen. 300 g Lövbiff. 2 dl Creme Fraiche Kantarell & Cognac
Passar perfekt till lövbiffsrulader och pasta. Banka ut lövbiffen till tunna skivor. När allt är färdigstekt, häll i vatten i pannan samt kalvfonden, grädde, creme fraiche och smaka av en nypa socker
Tillsätt crème fraiche, wurtze, tomater, sambal, salt, peppar och socker och låt puttra vidare. ) Nej, det är så här det blir när herrn i köket får svisma ihop en pastasås med lövbiff, det blir mycket sås för köttet att simma runt i och så blir det hetta som kan förstärkas vid matbordet med en extra klick sambal oelek för den som så önskar (läs Håkan)
Häll sedan blandningen i en skål och häll över crème fraiche. Såsen kan stå undertiden som du gör lövbiffen och du kan lätt koka upp den då det är dags för servering