Koka samtidigtpastavattnet med salt och koka pastan al dente. Blanda ner pastan i grytan och servera gärna rätten “family style” i ett stort härligt fat, Garnera med havskräftor, skalade räkor, persilja och citronklyftor
Koka samtidigtpastavattnet med salt och koka pastan al dente. Blanda ner pastan i grytan och servera gärna rätten “family style” i ett stort härligt fat, Garnera med havskräftor, skalade räkor, persilja och citronklyftor
Fruttidimare är en av mina favoriträtter när det gäller italiensk mat, när vi är i Italien väljer jag allt som oftast en tallrik med denna fantastiska pasta
Själv beställde jag in en Linguine al FruttidiMare - pasta, röda räkor, bläckfisk och musslor i en fantastiskt god, kryddig tomatsås med färsk chili och vitlök
Beställer väldigt sällan pasta på restaurang, det är liksom något man tycker att man inte direkt hinner glömma bort där hemma, men går man på pastaställen så är det det pasta som skall ätas