Rör ner smält smör, mjölk, passionsfrukt och rivet citronskal. Bred frostingen på cupcakes och garnera med små guld och silverkulor, kolakulor eller strössel
Vanilj och limecupcake med vit chokladfrosting med passionsfrukt. När de är klara, ta genast bort cupcakesen från cupcakesplåten och ställ på ett gallret för att svalna eller på bänken
Blanda med färskost och passionsfrukt. CUPCAKES OCH FROSTING. Bred frosting över dina cupcakes. Tryck ut cirklar av det vita marsipanlocket med ett glas, och täck dina cupcakes
Vispa upp som vanlig grädde till en fast konsisten och spritsa över dem svalna cupcakesen. För att dölja den smaken lite fyllde jag mina cupcakes med hallonfrosing (samma som i föregående inlägg)
Nu är ju ändå kombinationen passionsfrukt, vit choklad och lakrits en erkänd smakkombination iallafall om man få tro Lakritstillverkaren Johan Bulow som i sitt sortiment har fantastiska små praliner med denna smakkombination