Om du inte är i baka själv mood så finns alltid Almondys färdiga frysta tårtor som är glutenfria och ett säkert kort, servera dom med grädde till och bär, så har du ett problem mindre till buffén
Tårtan är fylld med ett lager chokladkräm och ett lager passionsfruktmousse. Blev inte riktigt runda och fina kanter heller eftersom jag hade klätt ringen med så många lager bakplåtspapper som hade knölat sig alldeles förfärligt
Blötlägg gelatinet i en skål med kallt vatten. Passionsfruktmousse. Vispa grädden, rör ut chokladen i en del av grädden och vänd ner resten av grädden med stora luftiga tag
Ena halvan är hallonmousse gjord på hallonpuré, och den andra är passionsfruktmousse gjord på passionsjuicekoncentrat (jag tog den med mest passion i, men hittade ingen utan apelsin och ananas och annat)
Pressa med hjälp av en sked och spar vätskan i en skål. Passionsfruktmousse. Häll juicen från frukterna och den färdigblandade passionsfruktsjuicen i en kastrull tillsammans med sockret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.