En god enkel parmesanmajonäs till blev perfekt. Grillat med parmesanmajonäs 2 hela ägg. Har du fortfarande inte bestämt dig för vad du ska äta över påsken
Sallad är min stora passion i livet skulle jag utan tvekan kunna säga. Så gott med krisp som möter mjukt, saftigt möter krämigt… Med en krispig sallad och 10-sekundersmajonäs kan du skapa vilken underbar sallad som helst
Vi skulle också göra en vitlöks- och parmesanmajonäs att ha till. I senaste buffe så var det en artikel om belgiska pommes frites, eftersom vi skulle fira att vi har varit förlovade i ett år i söndags tyckte vi det var ett bra tillfälle att göra våra egna pommes frites
Little Italy, som hämtar influenser från det italienska köket med ingredienser som caponata, gremolata, parmesanmajonäs, roastad lök, bataviasallad och hyvlad parmesan
Mixa äggula, vitlök, vinäger och finriven parmesanost med en stavmixer eller i en matberedare. Tillsätt olja, t ex solrosolja, droppvis samtidigt som du fortsätter att mixa