Här kommer veckans recept från lokalblaskan. Den här veckan bestämde jag mig för att göra något med blåbär, men ville visa att man kan använda dem i mer än paj
Kött e Gött. Lammytterfilé med jordärtsskocka, karljohansvamp, kantarell & brända smålökar. Jag köpte mitt kött hos mina vänner på Lillaspännefallas gårdsbutik
Ägg, Efterrätter, Frukt & Grönt, PappaKock i SN, Saft. Nu blommar den, nu blommar flädern. Saft, ja naturligtvis men också en len & sommarfräsch dessert, samt en flädervinäger
, PappaKock i SN, Potatis, Sås. Det närmar sig påsk, & jag förknippar påsken med lamm, så hoppa över ägghalvorna i år & testa det här receptet istället
Nu är äntligen jordgubbarna här. Som vanligt är de godast precis som de är, eller med gräddmjölk. Men den här frusna cheesecaken är inte så dum den heller