Fisksås, salladslök, färsk koriander, lime, pepparfrukt, 450 g kyckling, 200 g pakchoi, 250 g risnudlar, 50 g ingefära, (1 kanelstång), jag hade inte det hemma utan pudrade över liiiite malen kanel, stjärnanis, kycklingbuljongtärning/fond, vitlök, maizena/potatismjöl, gul lök, 300 g färs/kött eller fläsk. Blanda 300 gr köttfärs eller fläskfärs med ½ msk vatten, 1 pressad vitlöksklyfta, 2 msk potatismjöl eller maizena, ½ riven gul lök. Skölj och skär 200 g pakchoi i rätt stora bitar, strimla 6 st salladslökar, skiva 1 röd pepparfrukt. 200 g pakchoi
lägg nudlar i skålar, slå över buljong och lägg i frikadeller, broccoli och pakchoi. Jag använde kycklingfärs till mina frikadeller men det går också fint med fläskfärs
Strimla pakchoi och finstrimla rödlök. Stek fläskfärs i en stekpanna med olja. 300 gr pakchoi. 250 gr fläskfärs. 300 gr pakchoi. 10 limeblad 250 gr fläskfärs
Servera biffarna tillsammans med pakchoi, ris och ringla såsen över biffarna. Ett recept började rulla framför mina ögon och hem kom jag med ingredienser till asiatiska fläskfärsbiffar, en rätt jag aldrig ätit eller läst om förut
Strimla pakchoi och salladslök. Tillsätt fläskfärs och stek i ytterligare 5 minuter. Tillsätt pakchoi och salladslöken i pannan och stek i ytterligare 3 minuter under omrörning. 200 g pakchoi. 500 g fläskfärs