Påskskinka, 15 bufféport. 100 g kavring eller grovt bröd35-40 g smör, smältes80 g västerbottensost, fint riven2 dl crème fraiche200 g philadelphiaostsalt & nymald svartpeppar2 gelatinbladgräslöksikrom eller löjromMixa brödskivorna ordentligt i en mixer och blanda med det smälta smöret. 35-40 g smör
påskskinka, se recept nedan. Smörj en stor ugnsform. Påskskinka. äkta smör. påskskinka, se recept nedan. Stek sedan kålen i rikligt med smör på medelvärme
Har passat på att göra lite paj av en påskskinka som jag hade kvar i frysen här kommer variant 1 av fyra. Skinkpaj med feta och salamiostPajdeg3 dl vetemjöl125 g smör/margarin1 msk vattenFyllning200 g rökt eller kokt skinka, hackad1 röd lök, tunna skivor100 g fetaost100 gr salamiost på tubca 100 gr riven ostGör så härLägg ingredienserna till pajdegen i matberedaren och kör tills det blivit en degklump. 125 g smör