Ibland äter vi den med kokosmjölk och sweetchilisås och det blir riktigt gott. Korvstroganoff är en favorit här hemma men det går ju att variera lite och göra den lite annorlunda
Lägg i paprikan mot slutet och stek på lite snabbt. Smaka av med salt och peppar och ev. Hetta upp en tjockbottnad kastrull, lägg i en klick smör och stek korv och lök
Jag har länge tvekat - ska jag lägga upp mitt recept på min "KorvStroganoff" på bloggen eller ej. Ha inte för hög värme på plattan, då mjölksåser lätt bränner fast
Strö på resten av purjon. Servera med ris till. Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform. ca 500 g falukorv, skivad. 1ca 500 g falukorv, skivad 3 dl tunt skivad purjolök 3 dl crème fraîche 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus dijonsenap salt och pepparVärm ugnen till 225°
Igår gjorde jag någonting som jag inte gjort på länge – en klassisk korvstroganoff. Halloj på er. ) Det var riktigt gott måste jag säga (även om jag inte är någon korvälskare) och det går lätt att variera med olika tillbehör