Päronfyllda bullar Skala och skär päronen i 4-6 klyftor beroende på hur stora de är. Koka upp socker och vatten med citronskivan Matklubben.nu
Chèvre- och päronfylld lammstek Salta, peppra och gnid in rivet citronskal i köttet. Smula osten och grovhacka nötter och päronskivor. Blanda samman i en skål Hemmets Journal
Kolarutor med päronsmak Bjud på de päronfyllda kolarutorna till kaffet. Sätt ugnen på 200º. Klä en liten långpanna, ca 20x30 cm, med bakpapper eller smörj och mjöla den Matklubben.nu
Päronfyllda smördegsflarn Sätt ugnen på 225 grader. Låt smördegen tina något. Lägg smördegsplattorna omlott och kavla ut dem på längden Matklubben.nu
Päronfyllda färsbiffar med rödlöksmarmelad Blanda färsen med ägg, salt och peppar. Forma till 8 järpar. Skär osten i stavar. Skölj, kärna ur och skär päronet i 8 klyftor Matklubben.nu
Grönmögel- och päronfylld kycklingfilé Sätt ugnen på 200 grader. Skär ett snitt i kycklingfiléerna. Skiva päronet tunt och skär i hälften. Lägg två bitar päron i varje kycklingfilé Matklubben.nu
Ädelost- och päronfylld kycklingfilé Sätt på ugnen. 200° för icke varmluft, 175° för varmluft. Skala päronet och skär bort kärnhuset. Skär i så små tärningar som möjligt Matklubben.nu
Chèvre- och päronfylld lammstek 1. Salta, peppra och gnid in rivet citronskal i köttet. 2. Smula osten och grovhacka nötter och päronskivor Hemmets Journal
Ost- och päronfylld galette Galetten bakas i 2 formar, gärna med löstagbar botten, cirka 15 cm i diameter. Rör ihop smör och ägg till en grynig massa Ica kuriren
Kolarutor med päronsmak Sätt ugnen på 200º. Klä en liten långpanna, ca 20x30 cm, med bakpapper eller smörj och mjöla den. Smält mattfettet Matklubben.nu