Päronfyllda recept

Päronfyllda bullar

Päronfyllda bullar

Skala och skär päronen i 4-6 klyftor beroende på hur stora de är. Koka upp socker och vatten med citronskivan
Chèvre- och päronfylld lammstek

Chèvre- och päronfylld lammstek

Salta, peppra och gnid in rivet citronskal i köttet. Smula osten och grovhacka nötter och päronskivor. Blanda samman i en skål
Kolarutor med päronsmak

Kolarutor med päronsmak

Bjud på de päronfyllda kolarutorna till kaffet. Sätt ugnen på 200º. Klä en liten långpanna, ca 20x30 cm, med bakpapper eller smörj och mjöla den

Päronfyllda smördegsflarn

Sätt ugnen på 225 grader. Låt smördegen tina något. Lägg smördegsplattorna omlott och kavla ut dem på längden

Grönmögel- och päronfylld kycklingfilé

Sätt ugnen på 200 grader. Skär ett snitt i kycklingfiléerna. Skiva päronet tunt och skär i hälften. Lägg två bitar päron i varje kycklingfilé

Ädelost- och päronfylld kycklingfilé

Sätt på ugnen. 200° för icke varmluft, 175° för varmluft. Skala päronet och skär bort kärnhuset. Skär i så små tärningar som möjligt

Chèvre- och päronfylld lammstek

1.  Salta, peppra och gnid in rivet citronskal i köttet. 2.  Smula osten och grovhacka nötter och päronskivor

Ost- och päronfylld galette

Galetten bakas i 2 formar, gärna med löstagbar botten, cirka 15 cm i diameter. Rör ihop smör och ägg till en grynig massa

Kolarutor med päronsmak

Sätt ugnen på 200º. Klä en liten långpanna, ca 20x30 cm, med bakpapper eller smörj och mjöla den. Smält mattfettet