Smula ner jästen i en skål. Värm mjölken till 37°, häll över jästen och rör tills jästen lösts upp. Tillsätt olja, salt och det mesta av mjölet och arbeta degen väl tills den släpper skålens kant
Ostsnurror är perfekta småbröd till skaldjur och goda såser. Ostsnurror. //Malin Ostsnurror. Den här terminen är jag resurs på hemkunskapen för niorna, så hela fredag förmiddag tillbringar jag i köket tillsammans med eleverna och läraren Natascha
Ännu en helt enastående morgon. Idag var jag upp tidigt och fick till några pangbilder i gryningen på min fars båt, innan han stack ut för att hala hummertinorna
Smula ner jästen i en skål. Värm mjölken till 37°, häll över jästen och rör tills jästen lösts upp. Tillsätt olja, salt och det mesta av mjölet och arbeta degen väl tills den släpper skålens kant
Sätt ugnen på 225 grader. Kavla ut plattorna något, strö över osten, och rulla ihop från kortsidan. Skär i centimeterstora skivor, och lägg dom på en plåt med bakpapper