en ostgratäng. Koka upp vatten och salt i en rymlig kastrull. Under tiden kan du förbereda pastadegen. Vispa ägg för hand i en stor plastbunke och blanda i salt, kallt vatten, mjöl och ev lite mannagryn (jag brukar ta en tredjedel mannagryn och två tredjedelar vetemjöl)
På Armoury väljer man tillbehören själv och jag brukar lassa på med blomkåls- och ostgratäng, kål och stekt bacon, korvar, stuffing och annat som inte är alldeles för kolhydratsprängt
Ostgratängen. Hej på er. Idag så är ordningen återställd i vårat hus igen, fast jag undrar om jag inte ska backa lite när det gäller mitt revir "köksregionen"
Sätt ugnen på 200 grader. Börja med grönsakerna. Halvera eventuellt större tomater. Halvera zucchinin på längden och skär den i cirka 2 cm tjocka skivor
Vispa samman ägg och grädde, Smula ned fetaostbitarna i röran, Hacka paprikan och rör ned den, Strö rivosten över, Sätt in i ugn i ca 25 minuter på 200 grader