Skala äpplena och skär dem i klyftor. Lägg i en kastrull tillsammans med citronsaft och saffran. Dela vaniljstången på mitten och skrapa ner innehållet
När vi kom hem från IKEA igår drog jag fram ostarna som jag handlat på Sonias delibod. Det var med ett presentkort som jag fått av Cicci i födelsedagspresent
Idag ska det storhandlas. Långa inköpslistan är skriven och helgen ska planeras. Funderar på om man kanske skulle göra en ostbricka till någon av kvällarna
)Drömmer mig tillbaka till den bästa ostbrickan jag någonsin ätit. Ost är det bästa jag vet. jag brukar hävda att jag skulle vara smal om det inte fanns ost
. Ett fantastiskt vin tillsammans med en gourmetbricka fylld med läckerheter. På brickan parmesan, capricandido, livarot, langres, fuet, färska hallon pepperonikorv, marzolino chianti och färska fikon
Skala, dela, kärna ur och tärna äpplena. Lägg äppeltärningarna i en gryta. Ringla över citronsaften och honungen, lägg i rosmarinen, sjud på svag värme under lock cirka 20 minuter, eller tills äpplena är mjuka, rör om då och då
Tag vad du haver kvar från ostbrickan. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex