Strö över riven ost. Den här kycklingpajen är enkel men känns lite fredagslyxig, särskilt om du varit så duktig att du plockat svamp och kan använda lite kantareller istället för bara champinjoner… Själv har jag inte tålamod nog för att plocka svamp i skogen utan plockar dem i grönsaksdisken eller i konservhyllan
här fick kyckling, grönkål ochfetaost sätta smaken. Köpte ett stort knippe för ett par veckor sedan, som jag förvarat i kylen och hunnit använda till grönkålspasta, grönkålssallad, i diverse färskpressade juicer, för att i helgen göra slut på det sista i denna kycklingpaj
Blanda samman vetemjöl, fett ochfärskost. Strimla skinkan och ättiksgurkan. Häll över blandningen i en skål och låt den kallna ett ögonblick innan du tillsätter den rivna osten, färskostenoch ättiksgurkan
Garnera med kryddgrönt, lite stekt bacon och en rostad tomatkvist. Efter all god mat och tårta på midsommarafton så får det bli en kycklingpaj, perfekt när man inte vill äta så mycket och det är snabbt och enkelt