Ost och kycklingpaj recept

Ost och kycklingpaj  lchf

Ost och kycklingpaj lchf

OSTOCHKYCKLINGPAJ        lchfBotten. Bred ut hälften av de frästa grönsakerna  på den förgräddade     pajbottnen och lägg därefter på den rivna osten
Kycklingpaj med bacon och fetaost

Kycklingpaj med bacon och fetaost

Fyllning2-3 kycklingfiléer 1 purjolök 1 röd paprika 2 klyftor vitlök 1 förp bacon (à 140 g) 150 g fetaost 2 tsk torkad oregano 150 g ost, riven (gärna lagrad prästost) salt peppar
Kycklingpaj med champinjoner och paprika

Kycklingpaj med champinjoner och paprika

Strö över riven ost. Den här kycklingpajen är enkel men känns lite fredagslyxig, särskilt om du varit så duktig att du plockat svamp och kan använda lite kantareller istället för bara champinjoner… Själv har jag inte tålamod nog för att plocka svamp i skogen utan plockar dem i grönsaksdisken eller i konservhyllan
Kycklingpaj med chorizo och bacon

Kycklingpaj med chorizo och bacon

Häll över kycklingröran i pajskalet och strö riven ost ovanpå. Det blev en grymt god och väldigt mättande paj i smak av paprika och chili
kycklingpaj med grönkål och fetaost

kycklingpaj med grönkål och fetaost

här fick kyckling, grönkål ochfetaost sätta smaken. Köpte ett stort knippe för ett par veckor sedan, som jag förvarat i kylen och hunnit använda till grönkålspasta, grönkålssallad, i diverse färskpressade juicer, för att i helgen göra slut på det sista i denna kycklingpaj
Skinkpiroger och kycklingpajer

Skinkpiroger och kycklingpajer

Blanda samman vetemjöl, fett ochfärskost. Strimla skinkan och ättiksgurkan. Häll över blandningen i en skål och låt den kallna ett ögonblick innan du tillsätter den rivna osten, färskostenoch ättiksgurkan
Kycklingpaj med morötter och timjan

Kycklingpaj med morötter och timjan

Blanda grönsaksfräs, tärnat kycklingkött, ägg, mjölk, salt, peppar ochost, och fördela i formen. Blanda olja, vetemjöl, grahamsmjöl och salt
Krämig kycklingpaj med smak av ajvar relish och bacon!

Krämig kycklingpaj med smak av ajvar relish och bacon!

Garnera med kryddgrönt, lite stekt bacon och en rostad tomatkvist. Efter all god mat och tårta på midsommarafton så får det bli en kycklingpaj, perfekt när man inte vill äta så mycket och det är snabbt och enkelt
Fetaost- och kycklingpaj

Fetaost- och kycklingpaj

Ingredienser Pajdeg 125 g kallt smör 3 dl Vetemjöl 3 msk Kallt vatten Fyllning 2 st gula lökar 2 st vitlöksklyftor 2 msk Smör 350 g grillat eller stekt kycklingkött 200 g fetaost - smulad 3 st Ägg 1. 5 dl Mjölk 1 dl kesella 2 dl riven ost 1 tsk dijonsenap 1 tsk Honung 1 msk torkad timjan 1 msk färsk hackad rosmarin     Salt     peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell