Oreganokyckling4-6 port1 kg kycklingfilé5 dl matlagningsgrädde1 dl vispgrädde2 msk kycklingfond2 msk crema di balsamico1 kruka oregano2 vitlöksklyftorSalt, svartpepparSkär filéerna i tre delar på längden
Oreganokyckling 4 port. . Just nu känns det så jäkla gött att vara tillbaka i vardagen igen. Det är lugnare på jobbet och man känner att krafterna är påväg tillbaka efter en månad i full fart
Dela kycklingen i bitar. Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingen, salta och peppra. Blanda grädde, balsamvinäger, buljongtärning och oregano i en gryta
Som denna oreganokyckling, recept från Ica. )Oreganokyckling4 portioner4 kycklingfiléer (ca 500 g)2 vitlöksklyftor1 msk smör½ tsk salt1 krm svartpeppar 2½ dl Kelda matlagningsgrädde1 hönsbuljongtärning2-3 tsk färsk eller torkad oregano 1½ msk balsamvinägerSkär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden