cantaloupe), jordgubbar i bitar, finstrimlade citronmelissblad, lite finriven färsk ingefära. Superlätt att laga och otroligt god är denna omelett nedan med färska tomater (som vi saknat hela vinterhalvåret då vi med tanke på miljö och klimat väljer livsmedel efter säsong), soltorkade dito, grekisk fetaost och sist men inte minst smakförhöjaren som sätter pricken över i-et
Stek omeletten, låt svalna och skär i strimlor. Till sushin gjorde alla sin egen blandning av soyasås, wasabi och ingefära, det är bra om varje gäst har sin egen skål att blanda i efter smak
Det är väldigt populärt i Japan och den här pannkakan eller omeletten som man också kan kalla den består i grunden av strimlad kål och smet baserad på ägg och mjöl
lax, räkor, rom, avokado, crabsticks, cream cheese, omelett, sesamfrön). syltad ingefära. Oftast är pålägget rått, men vanligt är dock även inlagt, grillat, kokt, ångkokt eller kanske stekt som till exempel tamagoyaki, även kallat dashimaki, som är en typ av omelett, ibland smaksatt med fisk
Vispa upp äggen med salt och peppar och stek dem till en omelett i en stekpanna med smör. Blanda ingefära, pressad vitlök, soja och sirap och rör ner i stekpannan