Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
Till fördrinken, som var champagnen Palmer & Co, bjöd jag på Pyttes vodkaspetsade gräslökspannacotta på kavringbotten, dekorerad med kungslaxrom och en liten dillvippa
Champagne Förrätt. Vi har turen att år efter år få fira nyår med ett helt gäng underbara människor. Välkomstchampagnen är inte medräknat i priset, men all mat ni ser på fotona här, dukningen, viner till samtliga rätter, bubbel till tolvslaget, chips och diverse tilltugg samt nattamat i form av korv med bröd blev 180 kr/person (vi var 15 st)
Här är det enda "speciella" som hände igår - vi sköt champagnekorkar i huset. För övrigt så har jag, nog för första gången i mitt liv, valt att inte avge några nyårslöften
Passar bra till välkomstskålen eller till tolvslaget (kom ihåg att det är bättre att dricka den dyra champagnen tidigt på kvällen, till tolvslagets skål kan man ta något mindre exklusivt då smaklökarna ändå är lite bortdomnade av både vin och mat)