Hallon och nougat i ljuv förening. Här kommer recept på ett jättegott ris (receptet hittade jag på bloggen Culinary Hill) som smakar lika bra till räkorna som du också ska få recept på, som till en grillad köttbit eller kyckling
nougat. Helt underbar chokladtryffel med limesmak som bara smälter i munnen, klassiska supergoda mozartkulor och chokladdoppad riskola som också blev jättegod
Två nya sorter är ICoc Jungle bites som är en mörk och krämig mandelnougat som innehåller rostade mandelbitar samt IChoc Choklad Sunny som är en mörk chokladkaka som innehåller härligt krispiga kakaonibs och tigernötter
Baserat på detta kommer även den klassiska ris a la Malta finnas som efterrätt på bordet. På godisbordet kommer därför finnas pepparkakstryfflar, chokladmyror (fortfarande inga riktiga utan bara ett påhittigt namn) och wienernougat
Doppa nougatbitarna och lägg dem på smörpapper föratt stelan. 4 dl Ris. Blanda sirapen och sockret i en mikroform och kör i mikron på fulleffekt i 5 minuter
Smält nougat och choklad i en skål över en kastrull med sjudandevatten. Blanda den med smält chokladoch nougat och vänd sen ner blandningen i äggsmeten