Ta ut och dekorera med nachips runt om. Pajdegen3 dl vetemjöl 75 gr smör1/2 tsk salt1/2 dl vattenFärs2 små eller 1 stor lök, finhackad Ca 650 gr köttfärs 1 1/2 påse tacokryddaTäcke
Eller gör som vi med nachips, gräddfil och guacamole. När man väl lärt känna chili på helt kött är det svårt att tänka sig skolans chili con carne som samma rätt
1 påse Old El Paso™ Nachips. Värm ugnen till 200°C. Klä en plåt med bakplåtspapper och lägg ut chipsen. Fördela kött, dipp och riven ost på chipsen och eventuellt några jalapeños
Krossa nachipsen och skiva tomaterna. 3 dl krossade nachips. Till pajdegen. Mät upp mjölet i en skål. Finfördela margarinet i mjölet till en smulig massa
Servera med den kalla såsen ochknapriga Old El Paso nachips. Marinera kycklingfiléerna i mexican hot stek och grillolja i ett partimmar före grillningen