Mamma brukar vifta bort våra lovord och komplimanger när hon gör skink- eller nötstek och jag kan förstå varför även om hon är värd all uppskattning för den mat hon lagar
salt, peppar, oregano, persilja, timjan. 1 kg nötstek/fransyska i bitar. När barnen var små lagade jag mycket mat i lergryta för att det var smidigt och lagade sig själv i ugnen
salt, peppar, oregano, persilja, timjan. 1 kg nötstek/fransyska. 1. Hetta upp smör i en stor gryta. Lägg i champinjonerna och fräs dem ett par minuter tillsammans med en pressad vitlöksklyfta
Mamma brukar vifta bort våra lovord och komplimanger när hon gör skink- eller nötstek och jag kan förstå varför även om hon är värd all uppskattning för den mat hon lagar
Gnid in steken i fint salt och oregano. 1,2 kg fransyska (nötstek). 5 msk torkad oregano. Ta fram din romerska lergryta och blötlägg den i kallt vatten några minuter
Tillsätt salt, peppar, timjan, rosmarin och oregano. 1,5 kg nötstek, jag använde fransyska. 1 tsk oregano. 1,5 kg nötstek, jag använde fransyska. 1 tsk oregano