Gillar du bakverk med hasselnötter. Då är detta något för dig. En saftig hasselnötskaka och till det en läcker topping med Marabous chokladkaka Schweizernöt som också innehåller hasselnöt, kan det bli bättre än så
Häll smeten i en form med löstagbara kanter. Använd en matberedare med knivar. Nyp gärna fast ett bakplåtspapper iformen och låt pappret hamna utanför kanterna för att fånga upp ev smet som rinner utanför
Tillsätt fettet och formatill en deg. Mal nötterna och blanda med de torra ingredienserna. Lägg bitarna på plåt, tryck ut dem något och placera en nöt i centrum på varje kaka
Den här kakan är så seg och saftig på samma gång att man blir alldeles lycklig. Att den dessutom är full av knaprigapistaschnötter, valnötter OCH vit choklad gör inte saken sämre
Denna gång bakad i en hjärtform. Och ledig dag. Smörj och bröa en litenkakform. Vi har haft goda vänner på besök och över en brunch följt de svenska framgångarna iskidspåren