Jag köpte nötcreme i en burk så slipper man ta ut krämen från den lilla plastpåsen. 100 g nötcreme +. 50 g till nötcreme gömman. 100 g nötcreme +. 50 g till nötcreme gömman
1. Rosta nötterna gyllene i ugnen på 200 grader, det brukar ta 10-12 minuter. Skalen ska börja spricka. 2. Gnid bort skalen i en handduk medans nötterna är varma
25 Sep. 06. 37. Kakor med nötcreme. 0kommentarer. Hade lite nöt crème kvar i kylen efter en tårta så jag testade att fylla en småkaka med det och det gick alldeles galant
Så, den allra godaste morotskakan förvandlas här på ett väldigt enkelt sätt till en riktigt saftig och smaskig morotstårta med härlig nötcremesfyllning
Nötcreme är ju nästan oförskämt gott. Förvara nötcremen i försluten burk i kylen. Och eftersom nötter är så nyttigt så borde man väl även få äta hur mycket man vill
2 dl grädde 1,5dl socker1dl ljus sirap 1 dl nötcreme50 gram mjölkchoklad 1 dl hasselnötterBlanda socker grädde o sirap i en kastrull o låt det koka(sjuda) på svag värme till smeten är 120 grader Då tar du bort kastrullen från plattan o blandar i mjölkchokladen o nötcremen till en blank slät smet. 1 dl nötcreme