Lägg musslorna i en stor skål och häll över såsen. Musslor är gott, väldigt gott. Jag brukar ofta göra gräddiga musslor med vin, men idag blev det i stället asiatisk touch med lime, chili och koriander
Smaka av såsen och tillsätt ev. Musslor är alltid billigt, men i fredags var de extra billiga. Musslor är dessutom bra snabbmat, framför allt om man förberett alla grönsaker och annat innan
gott bröd att doppa i såsen. Det första som dök upp i huvudet var musslor, så det blev det. Jag älskar musslor och äter dem ganska ofta med olika smaksättningar
Därefter en grillad Entrécote med potatisgratäng och en het skysås. Pressa över citronsaften och låt sjuda in något och avsluta till sist med en klick smör för att blanka av såsen
På spetten sitter det, halloumiost, musslor (från burk), paprika, röd lök, lax och torsk. Vi serverade våra spett med stekta grönsaker och halloumiost, pressad citron och en god kall sås som Håkan slängt ihop tidigare på dagen