Lägg musslorna i djupa tallrikar, häll över baconspadetoch strö över persilja. Lägg i musslornaoch låt koka under lock i ett par minuter tills musslorna öppnat sig
Klipp över persilja, ringla över olivolja och dra ett varv med pepparkvarnen. Häll i tomaterna och låt puttra någon minut, smaka av med salt och peppar
Blanda i musslornaochpersilja, och låt dem bli varma i såsen, men inte koka. Om jag tar mig friheten att klassa musslorna som en variant på fisk, så lyckas vi dessutom komma upp i två fiskmiddagar även denna vecka
Grovhacka musslornaoch lägg dem i soppan. Garnera medpersiljaoch eventuellt lite kryddolja. Rör ut maizena i lite av mjölken och rör ner detta tillsammans med resten av mjölken och grädden
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 500 g kött 1 st Gul lök 1 st Grön paprika 1 st Röd paprika 1 msk cajunkrydda 3 dl Basmatiris 400 g Krossade tomater 5 dl Kycklingbuljong salt och peppar Till servering Persilja (hackad) Matlagningsyoghurt. 1Ingredienser, 8 port Kalorier 8 st Kycklinglår Sök 140 g Bacon Sök 400 g Korv Sök 2 st Lökar Sök 4 st Vitlöksklyftor Sök 2 st Krossade tomater Sök 100 g Chili Sök 2 tsk Chilipulver Sök 2 tsk Paprikapulver Sök 1 tsk Kryddpeppar Sök 2 tsk Oregano Sök 2 tsk Timjan Sök 4 st Lagerblad Sök 8 dl Ris Sök 1 st Selleri Sök 2 st Röda paprikor Sök 2 st Gröna paprikor Sök 1 l Kycklingbuljong Sök 500 g Musslor Sök 1 kg Kräftor Sök. 1Ingredienser, 4 port Kalorier 3 dl Ris Sök 3 st Korvar Sök 2 dl Blekselleri Sök 1 st Lök Sök 2 st Vitlöksklyftor Sök 1 st Spansk peppar Sök 2 st Paprikor Sök 3 msk Olja Sök 2 tsk Koriander Sök 1 tsk Spiskummin Sök 200 g Räkor Sök 200 g Crabsticks Sök Salt Sök Peppar Sök Persilja Sök