En tallrik ölmusslor och en tallrik breasolasallad, tack!
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Blåmusslor kokta i öl 2 port
  • 450 g blåmusslor
  • Sallad med breasola och jordgubbar
  • ruccolasallad
  • 2 persikohalvor i tunna skivor
  • 100 g jordgubbar tunt skivade
  • 5 skivor breasola, i mindre bitar
  • 4-5 myntablad ½ pkt fetaost, gärna med buffelmjölk
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • Lägg alla ingredienserna på ett fat.
  • Blanda samman olja och vinäger och häll över salladen, låt stå en stund och dra.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.