Jag gjorde en kantarellsås av delar av skyn som jag serverade tillsammans med köttet och nykokt ris. Jag tycker att en fyllning med bacon, soltorkade tomater och mozarella blir väldigt bra
Serveras med kokt ris( vi serverade klyftpotatis till). Med ris/klyftpotatis och en god sallad. Jenny är som sagt ett stor inspiration kring matlagningen just nu och igår åt vi ännu ett gott recept
Innan jag skjutsade in dem i ugnen lade jag även på mozarella och tomat. Åts med klyftpotatis men jag testade att äta med ris vid ett annat tillfälle och det var mycket godare
Pressa vitlöksklyftan och tillsätt dijonsenap, tamarisoja, fond, crème fraiche och grädde. Tryck in mozarella och basilika i skåran på varje filé och ”sy” ihop dem runt om fyllningen med tandpetare
Risottobollar. Ett perfekt sätt att ta tillvara på överbliven risotto. Risotto. Fräs löken i olivolja i en kastrull och låt sedan riset fräsa med någon minut
I stället för durra kan du använda ris, quinoa eller kanske bulgur eller cous-cous om du tål det. I den här goda gratängen har jag bottnat med glutenfri kokt durra, fördelat stekta kycklinglårfiléer på, och sedan toppat med ett smakrikt täcke av mozarella, senap, paprika, parmesan och saffran
Avsluta med färsen och toppa med mozarella (jag bryter den i bitar). 250 g mozarella (2 förp. KYCKLING, PASTA, RIS OCH GRYN kycklingfärs, snabblagat, vardagsmat 1 kg kycklingfärs. 250 g mozarella (2 förp