Täck med de fyra andra färsrutorna. Arbeta samman färsen med salt, peppar och tomatpuré. Stek dem i lite matfett på medelvärme på båda sidorna tills köttet har fått en frasig yta och är genomstekt
Dela upp färsen i rutor och lägg färsrutorna i nybakat pitabröd med diverse olika grönsaker som du tycker om samt vitlöksdressing eller någon annan dressing du tycker om
De här ruladerna blir särskilt goda med sin fyllning av purjolök och ost. Späd med vatten och grädde. Servera ruladerna med kokt potatis, pasta eller ris och gärna råkost av något slag
Fördela paprika och ost mitt på färsrutorna. Smaka av med salt, peppar och pressad citronsaft. Bjud spetten tillsammans med pommes frites eller bakad potatis och en sallad
Och så var jag förstås tvungen att testa med en medelhavsfyllning. Alltså blev det paj med botten. Kom bara ihåg att ta en pajform med tillräckligt hög kant om du ska ha på lika fyllning som jag lade, och då hade jag valt den pajform som har lägst kant
I kylen fanns det lite fyllning i medelhavsstuk så det fick blir en Quinoapaj medmedelhavsfyllning. Och med perfekt menar jag verkligen alldeles perfekt
Detta lite annorlunda recept på färsrutor hittade jag hos Åsa - en sida med mat. Till färsrutorna serverade jag ugnsrostad potatis, sallad och vitlökssås
Den friska luften i kombination med ansträngningen av allt stakande gjorde oss helt utsvultna. Â Lite snabba kolhydrater att fylla på med tillsammans med en lättlagade färsrätt
Täck med de fyra andra färsrutorna. Arbeta samman färsen med salt, peppar och tomatpuré. Stek dem i lite matfett på medelvärme på båda sidorna tills köttet har fått en frasig yta och är genomstekt
Blanda ned ägg och grädde i färsen och smaksätt med salt och peppar. Pensla kanterna med uppvispat ägg, rulla ihop till rulader och tryck försiktigt ihop skarvarna
Fördela paprika och ost mitt på färsrutorna. Smaka av med salt, peppar och pressad citronsaft. Bjud spetten tillsammans med pommes frites eller bakad potatis och en sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.