Här är en uppdatering och förbättring på ett av mina äldre recept som en läsare hade uppmärksammat att jag glömt skriva ut en av huvudingredienserna-(valnötterna) på och som den pedantiska perfektionist jag är när det kommer till sånt så har jag bakat receptet på nytt och gjort en del ändringar
Hursomhelst, dagens recept är på ett stort mjukt bröd med smak av valnöt och morot, sprängfyllt med nyttigheter som linser, grönkål, gurkmeja och havregryn
Valnötsbröd (fyra limpor). Soppa och nybakt bröd är nog bland det godaste jag vet. Dessutom tycker jag att det är en bra kombination, bakningen tar sin tid medan soppan är snabblagad
Valnötsbröd. Hej. Så var det tisdag. Det betyder veckans matsedel. ) Men först ett recept. Såhär på hösten är ju ofta rotfrukterna extra billiga, och förra veckan passade vi på att köpa hem lite av varje
Morot. Här serverad med ett gott hemabakat bröd, valnötsbröd. Just nu när det är så grått och trist, är det skönt att njuta av lite italienska smaker i köket
Skär morot och vitlök i tunna skivor och skär tomaterna i små klyftor. Vill du ha en mer mättande middag, servera då några smörstekta eller rostade skivor av äggbröd eller valnötsbröd till
J hade köpt nybakat valnötsbröd på bageriet och det såg verkligen imponerande ut när jag dukade upp alla, alldeles för många, fröer som jag har just nu
Bröd är härligt och vi har redan tidigare kunnat dela med oss av recept på både Valnötsbröd, Mandelmjölsbröd, Fruktigt frukostbröd, Formbröd på kokosmjöl och sist men inte minst vårt Fröknäcke