Kärna ur tomater, chili och paprika och dela dem sedan i bitar. Mojorojo. röd chilifrukt. Dra bort den grova kvisten från rosmarinen och grovhacka vitlöken
 Om man har lite mer tid kan man göra heta wokade räkor, tortilla (kan serveras kall), papas arugadas (saltade potatisar) och rojomojo (kryddstark kall sås)
Förra veckan blev jag så sugen på mojorojo. Utifrån det började jag sedan fundera på vad man kan äta till och resultatet blev denna väldigt goda spanska (typ) buffé, mojorojo, kyckligbiffar, ugnsrostade tomater med oliver, bröd och saltrostade potatisar
Det första vi spikade på tapasmenyn var MojoRojo, jordens bästa recept hittar ni här. bröd, champinjoner med vitlök och persilja, aioli, köttbullar med fetaost och chili, parmaskinka, klyftpotatis, tonfiskröra, oliver, kapris och slutligen en tortilla med getost och potatis
Skär bröd och tomater i bitar, tag ur kärnorna ur chilin och skala vitlöken. Förra helgen på vår knytismiddag så hade Martin och Lisa en grym MojoRojo till sin huvurätt
Mojorojo. Skala och rensa paprikan, klyfta tomaten, tag ur kärnorna ur chilin och skala vitlöken. Skär allt i små bitar och mixa alla ingredienser med olivoljan, tänk på att färsk chili är starkt och tag därför lite i taget