Blanda med den varma ”havregrynsgröten”. Blanda i ägg, salt och olja. Nagga med en gaffel. Lägg bröden på ett galler och låt dem svalna under en bakduk
Det är ganska svårt att hitta bra glutenfritt mjukttunnbröd. Jag testade min egen variant, och det blev så lyckat att jag gärna delar med mig av receptet
Koka upp vatten med socker, salt och citron och lägg i sparrisen. Vit sparris med hollandaise står på dagens påskbord och också också resterna från igår
) Idag gjorde jag en himla smakrik sallad med abborre och frukt som jag lade på ett tunnbröd och sedan serverade med en jättegod röra medägg, keso och crabfish (rester från tapasen igår + lite stenbitsrom) Himla mumsigt och fräscht var det
Ostrullar med grillad paprika. Skiva brien och lägg ovanpå. Avokadowraps med kryddiga räkor. Vispa ihop ägg och grädda, tillsätt gräslöken och häll över det hela
Mjukttunnbröd. Blanda med mjöl, ägg och salt till en ganska fast deg. Är född i Boden däremot och har min släkt däruppe så självklart finns matkulturen med mig även därifrån
Bred fyllningen över mjukttunnbröd och skär i lagom stora bitar. Tunnbrödrullarmed fyllning. Jag gjorde två sorters smördegssnacks och en tunnbrödrulle som skars i lämpliga munsbitar