Lägg mangobitar och kokosgrädde i matberedarens blandarskål och mixa till en krämig mjukglass. Tillsätt vattnet och mixa en stund till tills det hela får en smörig mjukglasskonsistens
Konsistensen blir som mjukglass. Kanske mango eller passionsfrukt. Mums mums mums. Sensuellt och dekadent, utan vitt socker, mjölk och gluten… Det här är lyx
Varva mango, glass och maränger i skålar. 1 skivad färsk mango, 200 g. Mjukglass (130 kcal/port). 100 g frysta frukter och bär, t ex hallon och mango. 1 skivad färsk mango, 200 g 2 dl lätt vaniljglass. 100 g frysta frukter och bär, t ex hallon och mango
Servera direkt som mjukglass eller häll i åtta pinnglassformar och frys någon timme. Låt mango och jordgubbar tina 10–15 minuter. 230 g fryst mango, tärnad
Min sambo totalvägrar och tycker att “tre kulor med glass i bägare”, “mjukglass med strössel i våffla, ” Ostkaka” absolut inte är passande för kattungar