En härligt saftig glutenfri mjukkakamed smak av apelsin, kokos och kondenserad mjölk. Idén att baka mjukkaka på kondenserad mjölk fick jag efter ett svep på pinterest där jag hamnade på en australiensk webbplats för hemma-mammor
Tillsätt mjölken. Mjukkakamed rabarber,. rabarberkaka,. Här kommer ytterligare ett förslag på vad man kan göra med rabarberna som växer med full fart i trädgården
Rör ned smöret och grädden (eller mjölken). Tag ut kakan från ugnen och bred på glasyren. Ställ in kakan i ugnen igen och låt den stå tills ytan ser lite torrare ut
Mjukchokladkakamed cream cheese-fyllning. En kaka som ser ut som en helt vanlig mjukchokladkaka, men som när den skärs upp visar sig gömma en mycket smarrig fyllning av cream cheese, vanilj och kondenserad mjölk
Mjukjulkakamed apelsin, kanel och nejlika. Jag gillar att baka mjuka kakor i brödform. En kaka du snabbt slänger ihop och som både doftar och smakar (l)ju(v)ligt
Häll i kokosoljan, mjölken och äggen i dom torra ingredienserna och blanda väl. Du kan utesluta matcha grönt te pulver och smaksätta kakan precis som du önskar
Prova med en sticka att kakan är klar. Tillsätt mjölken och rör varsamt samman till en slät smet. Låt den nygräddade kakan svalna en stund i formen innan den stjälps upp att kallna under form eller bakduk
Dela upp smeten och blanda med karamellfärg. Häll i mjölk, jasmin smak, citronsaften och vispa ihop. Puifai är thailändsk traditionella mjukkaka som använder i ceremoni eller att firar någon speciell dag t
Det som är lite annorlunda med den här kakan är att man varken har matfett eller ägg i den. Blanda alla torra ingredienser, häll över mjölken och rör om ordentligt
Forma sedan degen bollar som du kavlar ut till tunna kakor och till sist kavlar med en kruskakavel. 7 dl av den mjölkersättning du tål, t ex rismjölk, ren havredryck osv. Smält matfettet och tillsätt mjölken, värm till knappa 37 grader. 7 dl av den mjölkersättning du tål, t ex rismjölk, ren havredryck osv