Vill man ha ett mjukt pajskal kan man hoppa över den biten och hälla all sås i pajen. 1 dl brun farin socker strö (se bild). 1 dl brun farin socker strö (se bild)
Kakan ska vara i princip torr på toppen, men dallrig under. Tag ut kakan och låt svalna helt i formen. Bred försiktigt ut krämen på kakan (försök att inte ha sönder ytan när du brer över toppingen, så vida du inte vill ha en marmorerad cheesecake) och sätt tillbaka in i ugnen i 10 minuter. 50 g mjukt smör. 3 msk brun farin
Den var så himla god att hon var tvungen att ge mig receptet innan jag gick, och mina vänner jag kan lova er att denna kakan kan man äta både en och två bitar av utan dåligt samvete
I en annan skål mixar du smöret tills det är mjukt och krämigt, tillsätt florsockret (det bör siktas för bästa resultat) och blanda ytterligare tills det blivit en lätt och fluffig smet, tillsätt sedan chokladen till det är blankt och luftigt
Blanda samman matfett och farin till en lös massa. 2 msk farin. Gör i stället en fyllning av 25 g grovhackad mandel som blandas med 25 g mjukt matfett, 2 msk socker och 4 msk ströbröd. 2 msk farin