Jag har gjort en pannacotta med mjölkchoklad tidigare som finns här. tycker man att marabous mjölkchoklad är det godaste så passar det ju utmärkt i den här desserten just därför
Gjorde Roy Fares mjölkchokladpannacotta till efterrätt. Mjölkchokladpannacotta med smak av apelsin. Relaterade Mjölkchokladpannacotta med smak av apelsin
2 blad gelatin / 5 dl vispgrädde / 250 g Marabou mjölkchoklad / 1 msk vaniljsocker. Jamen hur gott är det inte att avsluta en perfekt middag med en barnsligt god och söt efterrätt
En smarrig pannacotta gjord på Marabou mjölkchoklad. 200 g mjölkchoklad4 dl grädde2 gelantinblad½ dl muscovadosocker(Muscovadosocker är ett mörkbrunt, mjukt, finkornigt råsocker som framställs ur sockerrör. Kram Lena 200 g mjölkchoklad
250 g mjölkchoklad. 250 g mjölkchoklad. . 4-6 portioner beroende på hur mycket man orkar. Detta recept är i princip samma som den vanliga vaniljpannacottan men med choklad istället för vanilj
Mjölkchokladpannacotta med krossade kex och en klick dulce de leche mmmm. Mörk choklad / Mjölkchoklad. Ta bort från plattan och lägg i den hackade mjölkchokladen
Koka upp grädde och mjölk, ta från värme och rör i mjölkchokladen (bruten i bitar) så den smälter. 4 ganska stora portioner (nästa gång jag gör denna pannacottan kommer jag att använda mindre formar och göra 6 portioner av receptet)3,5 dl vispgrädde1,5 dl "röd" mjölk2 hg mjölkchoklad2,5 blad gelatingrädde och färska bär till serveringLägg gelatin i en skål med kallt vatten. 2 hg mjölkchoklad
Mjölkchokladpannacotta. 100 g Marabou mjölkchoklad. 100 g Marabou mjölkchoklad. Nyårsaftonen tillbringades hemma i lugn och ro med god mat och god dessert