Bred ut den karamelliserade mjölken uppepå och skiva på bananerna. Receptet kommer ur Ebba von Sydows kokbok och själv fick jag nys om det när en av er bloggläsare (Carina från Vårgårda) skickade receptet till mig
Créme fraîchen gör att pajen inte blir för söt och den kondenserade mjölken ger lagom sötma och en kola touch, gudomligt god och det kommer dina gäster också tycka det lovar jag
Häll degen i en bunke och tillsätt mjölk efter hand. Blanda ihop tills du får en smidig deg nog för att kunna kavla ut (ag fick ta lite extra mjölk för att den skulle bli smidig)
Nu är det dags för fyllningen där du häller upp den kondenserade mjölken i en bunke och blandar sedan i äggulorna, saften från citronerna och det rivna skalet
glutenfria digestivekex (recept finns här)smält mjölkfritt smörTill fyllningen. För det första så blev inte digestivekexet så gott, hade bara hirsflingor hemma och de var ingen stor hit smakmässigt
Häll i mjölkoch vaniljessens och vispa tills alla ingredienser har blandats samman. När cupcakesen har svalnat brer du på glasyren och smular över digestivekex
Mjölk. Digestivekex med ost,vindruvor. Snön har smält och det är grått och trist igen. Mjölk. Om jag ska spekulera i vad det kan bero på så kommer jag fram till att kakor och tårta förra söndagen kan ha en viss inverkan, ärtsoppa, restaurangmat och färdiga rätter likaså