Men jag har sett recept där man tillsatt tomat, vitlök, broccoli och svamp. Innan jag blev vegan åt jag ofta japanskt och älskade misosoppa, så gissa min lycka när jag lyckades göra en god vegansk misosoppa som smakade godare än den jag ätit tidigare
vegansk misosoppa med pasta, svamp och tofu. Fräs lök, vitlök, purjo och chiliflakes i lite olivolja i några minuter i en kastrull, så att det börjar dofta gott
Sushi, sjögrässallad & misosoppa från Sushido. Fullkornsspagetti med en lättare sås av lök, vitlök, champinjoner, zuccini, en skvätt matlagningsgrädde & lite ädelsost + melon & gurksallad
Eller kanske ätit en misosoppa. Så för att sammanfatta (jag antar att jag som vanligt bara svamlar, hehe) så är det en krämig pastarätt gjord på ett misobrynt smör med mixad bladspenat, ugnsrostad vitlök och salvia
Mixa avokado, misopastan, vitlöken och olja. 1 vitlöksklyfta. 3 msk vit misopasta ( jag hade Blue dragons instant misosoppa hemma och i den ligger portionspåsar med misopasta och jag använde tre stycken påsar). 1 vitlöksklyfta. 3 msk vit misopasta ( jag hade Blue dragons instant misosoppa hemma och i den ligger portionspåsar med misopasta och jag använde tre stycken påsar)
Misosoppa till mellanmål, gott med något varmt, men nu har jag ont i huvudet av koffeinabstinensen. -) Blandade quinoa med mango, babyspenat, frästa minimajs och sockerärtor i olivolja, vitlök och ingefära
0)Värmande Misosoppa, självklart serverat i mina härligt kitschiga skålar. 0) Dip såsen gjorde jag av sweetchili sås, honung, soja, sesamolja, fint riven ingefära, finhackad vitlök & saften av 1 lime