Det här är en snabb korvgryta med smak. 4 portioner 600 g falukorv 1 gul lök1 paprika1-2 morötter 1/2 - 1 dl ajvar relish (mild)salt och svartpeppar grädde ett stänk citron/vinäger + liiiite sockerStrimla korven, hacka lök och paprika samt riv morötterna fint. 1-2 morötter 1/2 - 1 dl ajvar relish (mild)salt och svartpeppar grädde ett stänk citron/vinäger + liiiite socker
Dagens korvgryta är en sån där smidig, snabbfixad och lättlagad middag som man slänger ihop på under 30 minuter från första kylskåpsdörröppningen, tills dess att maten ligger på tallriken. Korvgryta med ajvar relish 2 port + matlåda. 1½ dl mild ajvar relish. / Anki och Håkan Korvgryta med ajvar relish 2 port + matlåda. 1½ dl mild ajvar relish
Lätt- och snabblagad korvgryta med ingredienser man oftast har hemma. ca 500 korv, vår favorit är Astrid och Apornas Mild Chörizo. Relaterat Ingredienser, 6 port ca 500 korv, vår favorit är Astrid och Apornas Mild Chörizo
Gårdagens middag blev en korvgryta med inspiration från Instagram. Deras recept på korvgryta gjorde bara en liten förändring på och bytte ut falukorven mot kycklingkorv
Häll över krossad tomat, Milda Mini Mat och tomatpuré. Bekanta som bytt ut Milda Mini mot annan gräddersättning har upplevt att det skurit sig eller inte smakat lika bra
2 msk mild ajvar (eller en starkare om så önskas). Koka riset efter förpackningens anvisningar. Ansa och finhacka gul löken, rödlöken, vitlöken och paprikan
Häll i milda minimat/grädde, kalvfond och kryddor. 5 dl milda minimat eller grädde. Skär löken, paprikan och cornichons i mindre bitar och fräs i stekpannan
(Viktigt att det är det milda paprikapulvret från Balkan som har mycket mer smak än Santa Marias)Häll över vattnet (det ska täcka potatisen)Låt koka upp