Smält choklad, smör och grädde i vattenbad på spisen(i micro skär det sig. Ischoklad från Annahaeggman som tipsar om att ha ägg i smeten så blir den inte lika fet i munnen
Smält chokladen över vattenbad eller i micro. Tillsätt hälften av agaven eller honungen, lite salt och vaniljpulver, blanda ner kokosmjölken i chokladsmetenoch ställ åt sidan
Smält chokladen över vattenbad eller i micro. Jag gör den helt och hållet på extra creamy kokosmjölk (utan grädde) men det smakar inte särskilt mycket av kokos
Nu i början kör vi bara en liten smakportion med 1 tsk grötmix och 2 tsk vatten som jag värmer i micro 2 gånger 5 sekunder (rör om emellan). Blandar sedan ner 1/2 tsk kokosolja (rapsolja/ghee eller vad som passar), 1/2 tsk aprikospuré, 2 mosade (välmogna eller frusna upptinade) skivor banan och lite kokosmjölk
Koka upp vattnet i kastrull/micro (det gjorde jag. 1/2 stor lök1 vitlöksklyfta2 msk olja/smör1/2 påse frysta wokgrönsaker1 grönsaksbuljongtärning2dl vatten2tsk gul curry1/2 tsk stark paprikakryddaSalt, vitpeppar400ml lätt kokosmjölk4 portioner nudlar/risUtförande. Häll på kokosmjölk och grönsaksbuljongen, låt sjuda under lock ca 5-10 minuter
Värm upp i en kastrull eller micro, smaka av om du vill ha mer av något. Rör ner ägg och mjölblandningen med bananmoset och vispa ihop med kokosmjölken
Serverat i en djup tallrik med kokosmjölk, nötter och avocado, så får du en hel frukost. Häll upp i en större eller 2 mindre muggar som tål micro. Kör på full effekt i ca 2-4 minuter, beroende på muggens storlek och vilken effekt du har på micron
1 msk kokosvatten (från kokosmjölken). Häll ner i en stor kopp och kör i full effekt cirka 3 minuter (mer/mindre beroende på micro). Pour down the batter into a big cup and put in the microwave at full effect for about 3 minutes (more/less depending on microwave). 1 msk kokosvatten (från kokosmjölken)