Skala och finhacka lök och vitlök. Hacka koriandern. Arbeta färsen med löksorterna, salt, maizena, spiskummin, sweet chili, ägg, och hackad koriander till en smidig smet
1. Kål. Skölj och strimla kålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin. Blanda i en skål med rivet limeskal- och saft, honung, salt, vatten och vinäger
Skala löken, kärna ur paprikan och finhacka dem. Fräs i margarin på svag värme ett par, tre minuter. Pressa vitlöken och blanda ner den i färsen med chilipulver och salt
Jag, varför jag kallar det burgare vet jag inte, men gott är det. Receptet är för 5 burgare. 500g nötfärs max 10% fett 1 msk ketchup felix 3 msk slotts senap orginal 1½ tsk salt 1 tsk svartpeppar - Annanas, färsk Gurka, medaljonger Paprika, gul Körbärstomater Isberssallad - 1msk (på varje burgare) ica hamburgerdressing eller 1 msk ketchup eller 2 msk creme fraiche lätt chili 1
Börja med såsen. Dela och kärna ur avokadon. Skeda ur fruktköttet och mixa eller mosa med en gaffel ihop det med minifraiche, limesaft, vitlök, salt, peppar och chili till en sås
mexikanska svarta bönor. För att få två stora kycklingbröst att räcka gott och väl till 4 portioner så har jag här serverat dem med väl smaksatta och omsorgsfullt tillagade mexikanska svarta bönor. 2 paprikor, gärna en gul och en röd, strimlade. 2 paprikor, gärna en gul och en röd, strimlade