Sätt ugnen på 200°. Hacka ihop smör, mjöl och salt till en grynig massa, för hand eller i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en smidig deg
Helgen fick en mexikansk touch. Tacopaj. Gräddad tacopaj. * Ingredienser till två stora tacopajer. Vad brukar du ha för ingredienser när du gör vegansk tacopaj
Rör ner salsa, mexikansk kryddblandning och majskorn. För att göra 2 portioner tacopaj behövsPajdeg25 gr margarin1,25 dl vetemjöl special fullkorn50 gr kall kokt potatis0,25 dl vattenFyllning200 gr mager nötfärs40 gr hackad gul lök0,5 msk margarin0,75 dl salsa (på burk. Jag valde smak medium)1 tsk mexikansk kryddblandning1 dl masjkort1 dl minifraicheGör så härPajdegenKör margarin, vetemjöl och potatis i en matberedare. 1 tsk mexikansk kryddblandning
Så vi körde en mexikansk variant av kräftskiva. I tron om att hon köpte västerbottenpaj, som det stod på skylten, så var det "Tacopaj" Hahahaha, snopet
40 g mexikansk kryddblandning, gärna taco. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen i en matberedare eller för hand, och tryck ut den i botten och upp på kanterna av en smord en form med löstagbar botten, cirka 22 centimeter i diameter