Toppa detta med rödlök, dill och rädisor. 1 st Knippe dill. 1. Börja med att bryna smöret. När du bryner smöret så vill då få steka smöret tills smöret har fått en fin brun ljusbrun färg och nötig arom
De går även bra att förbereda dagen innan (blir ännu godare när de fått stå och dra till sig), förvara i kyl i burk med lock eller på fat med plastfolie över, garnera med dill innan servering
½ dl hackad dill. Lägg på en klick créme fraiche eller gräddfil och några matjesillbitar. Dill. Skala, salta och koka potatisen, mosa den med en gaffel och tillsätt senap, grädde och dill
1 brk Matjesill 200 g. hackad dill utifrån mak och tycke, jag hade ca 1 dl. =) 1 brk Matjesill 200 g. Säkerligen finns det hur många recept som helst, men såhär gorde jag och gott blev det
Häll på röran och garnera med kavring, dill och citron. 8 port3 dl gräddfil1 dl majonäs1 röd lök1 äpple2 brkar matjesill3 kokta ägg1 kruka dillcitronsaftsalt, peppar8 skivor kavringBlanda ihop alla ingredienser med grovhackad matjesill och ägg. 2 brkar matjesill
Blanda räkor, majonnäs, sambal oelek och dill. 1 msk finhackad dill. 1 msk finhackad dill. Snabbt, gott och enkelt, både på en kvällsmacka med kokt, skivat ägg och
Har du köpt på dig en massa burkar matjesill som du inte riktigt vet vad du ska göra med. dill. Första gång jag lagade denna rätt blev jag glatt överraskad över hur god den var, pga att jag inte är en riktigt fan på matjesill