Sprang på en fin fin Marulk i fiskdisken i affären idag. Enkelt kan man väll säga att det var en kraftfull tomatsås med smak av rosmarin som det för dagen landade lite stora vita bönor i
Tomat/oliv/haricots verts. Ta i haricots verts, oliver och tomaterna och rör om försiktigt. Fördela tomaterna runtom fisken och smula över fetaost och pepparrot
Skölj och dela tomaterna i halvor och okra i mindre bitar. ca 280 gr marulk (filé). 10 st körsbärstomater. ca 280 gr marulk (filé). 10 st körsbärstomater
Vid serveringen garnerade jag med semi torkade små tomater som jag lagt i oliv olja. I dag valde jag Marulk, härligt fast kött, kan både stekas och grillas med lätthet då den håller ihop så fint
Fastare fisk som marulk och hälleflundra tar längst tid så lägg ner den först. Börja med att fräsa grönsakerna, utom tomaterna, i en stor gryta eller kastrull
Jag använde marulk, hälleflundra och havskatt. Fräs i en stor gryta med lite olivolja, tillsätt tomatpuré, saffran, tärnade tomater, lager blad och en kvist timjan