OlivoljaPersiljaHavssaltEn klyfta VitlökFärskmalen svartpepparPinjenötterNågon typ av vinägerStora svarta oliver med kärnor, tex kalamataStora gröna oliver med kärnor
Olivolja. Grilla marulken. Olivolja. marulksfilé. Stycka marulken i 4 portioner och marinera i 30 minuter. Fräs i olivolja i 5 minuter, tillsätt hackad oregano, salt och peppar
Marulk tycker jag kan beskrivas som motsvarigheten till köttets oxfilé. Marulk. På varma tallrikar lägger du upp lite risotto, lägger på en marulksskiva, toppar med hummerkött och napperar lite hummersås runt om, servera med en citronklyfta
1 msk olivolja. 500 g marulk. Finhacka purjo och fänkål. Hetta upp smör och olja i en stor kastrull och fräs hacket tillsammans utan att det tar färg ca 2 min
½ dl olivolja. Skär ev bort mittbenen på marulkkotletterna. 600 g marulkkotletter. Såsen. Blanda ingredienserna till såsen och låt den stå i kylskåp ca 20 minuter
Välj fisk som är fast i köttet, t ex marulk, gös, lax, hälleflundra. 1 msk olivolja. 1 msk olivolja. Len och helt ljuvlig fisksoppa med smak av bland annat saffran