Marulk är en bra grytfisk då den är fast i köttet och håller ihop bra. 500 g marulk. 500 g marulk. Ibland blir man ju så otroligt irriterad på sig själv
Fastare fisk som marulk och hälleflundra tar längst tid så lägg ner den först. 750 - 1000 g fisk, exempelvis torsk (kolja, sej, etc), hälleflundra, lax, marulk. 1 morot, skuren julienne (strimlad som tändstickor)
I torsdags hade vår Fiskhandlare Pontus på Västkustpojkarna fantastiskt marulksfilé. Lägg upp marulksfiléen på ett fat med Fish & Seafood blandningen, rubba lätt in kryddan i fisken runt om
Vi tycker båda om stabila, vita fiskar men av olika anledningar så har det inte blivit mycket fisk lagad alls hos oss och inte någonsin har vi hittat på något med hälleflundra, marulk eller liknande
Bryn marulks filéen eller filéerna i en varm panna. Skär upp marulken i jämna skivor. 6-7 hg marulks filéer. Lägg upp på tallrik 3 sparrisar och 3 morötter (se bild), Placera marulken på mitten, strö över den tärnade baconen och lägg en klick hollandaisesås på fisken och sparrisen. 6-7 hg marulks filéer