MONTERING OCH DEKORATION Kavla ut den vita marsipanen till ett tårtlock i önskad storlek. SYRLIG TOPPING Vispa samman färskost, florsocker, smör och finrivet skal från en citron med en elvisp
Spacklad med chokladganache, täckt med ljusrosa marsipan och garnerad med rinnande chokladganache,maränger, färska hallon, macroner, pärlor ,ätbart glitter,och chokladpynt
Jag har fått lotten att just baka och kommer denna gång att göra påskgula apelsinmacarons samt limecupcakes med frosting i oranget och marsipan i grönt
Färga marsipanen till önskad kulör. Blanda ca hälften av hallonkoket med färskosten. Kavla ut marsipanen tunnt mellan två bakplåtspapper alternativt mellan plastfolie
MONTERING OCH DEKORATION Kavla ut den vita marsipanen till ett tårtlock i önskad storlek. SYRLIG TOPPING Vispa samman färskost, florsocker, smör och finrivet skal från en citron med en elvisp
Kavla ut den vita marsipanen till en lång bit som är lika bred som höjden på tårtan. Smält den vita chokladen över ett vattenbad och vispa ihop med färskosten
Spritsa toppingen på kakorna och garnera ev med blommor i marsipan eller sockerpasta. Rör färskosten smidig med florsocker, apelsinsaft och ev skal och hushållsfärg
Dekorerade med blommor och fjärilar i fondant och marsipan. Min frosting består av vispat smör, florsocker, färskost och citroncest och lite citronsaft
Kavla ut den vita marsipanen till en lång bit som är lika bred som höjden på tårtan. Smält den vita chokladen över ett vattenbad och vispa ihop med färskosten