Marineradrostbiff med balsamico, honung och kapris. Den här rostbiffen är ju superb att ha om man har många gäster eller om man ska ha buffé eftersom man förbereder den några dagar innan
Hemmagjord marineradrostbiff serverad med potatisgratäng och sallad. 1-1½ kg rostbiff eller fransyska. 1 dl balsamvinäger. 3 msk flytande honung. Marinera i 1-2 dygn, jag marinerade bara 1 och tycker att det blev väldigt bra smak. 1-1½ kg rostbiff eller fransyska. 1 dl balsamvinäger. 3 msk flytande honung
Mixa örter, honung, salt och balsamvinäger. ½ msk balsamvinäger. Hacka rosmarinen och mortla med olivoljan, rör sedan ner det i ostkrämen och smaka av med honung
Passar till en bit kött (rostbiff enligt Allt om Mat), på en buffé, till grillat osv. Grillad paprika, balsamvinäger, sweet chili och honung ger smak åt marinaden, som fungerar som en god sås också
För några helger sedan dammade jag av ett gammalt favoritrecept som mamma brukar göra och servera med hemgjord rostbiff, nämligen marinerade grönsaker med parmesanost