Mariabollar recept

Mariabollar

Mariabollar

Pâte à choux200 g mjölk 200 g vatten 180 g smör 8 g salt 200 g vetemjöl 400 g ägg 40 g kakao. Pâte sucree (mördeg)170 g vetemjöl 200 g rörsocker 160 g smör 28 g kakao 3 g salt
Mariabollar

Mariabollar

1. Blanda alla ingredienser till mördegen kort. Om degen känns varm, låt den vila i kylen en liten stund
Mariabollar

Mariabollar

Blanda alla ingredienser till mördegen kort. Om degen känns. varm, låt den vila i kylen en liten stund. Kavla eller platta ut runda tunna
Mariabollar

Mariabollar

Har bakat Mariabollar. Mariabollar (ca 20 st)Mördegknappt 1 1/2 dl vetemjöl2 msk socker50 g margarinPetit choux smet3 dl vatten100 g margarin2 dl vetemjöl3 äggGör mördegen i matberedaren, låt vila kallt
Steg för steg- Mariabollar petit choux

Steg för steg- Mariabollar petit choux

)Men i alla fall, petit chouxer bakade jag i lördags i form av mariabollar. Du kan fylla dom på samma sätt som mariabollarna eller skära dom i 2 och fylla på det viset

Mariabollar

Mördeg. Hacka samman mjöl, socker och margarin till en smidig deg. Låt ligga och vila kallt. Petit-chouxsmet

Mariabollar

Ger ca 16 st bollar. Rör smör och socker till mördegen pösigt. Tillsätt mjölet och arbeta snabbt ihop till en deg

Mariabollar

koka upp vatten med margarin. tillsätt mjölet. rör. 3 dl vatten. 100 g margarin. 2 dl vetemjöl. 3