De semlor som kommer i ny tappning tycker jag är kul och inspirerande och de jag provat är helt klart godkända, men de som är fyllda med annat än mandelmassa och grädde tycker jag inte ska få kallas semla, för det blir ju ett helt nytt bakverk
Igår åt vi ju frasvåfflor med rom, rödlök, gräddfil och dill till middag och fick lite av tillbehören över så jag tänkte fylla några av petitchouxen med dem och äta som förrätt innan köttfärspajen är färdig
Baka petitchoux mixen enligt anvsingarna på förpackningen ( gör de tsk stora) och klipp sedan ett jack och använd en sprits med smal öppning eller en plastpåse och spritsa in fyllningen
Men vi köper margarin plattor som är gjorda för wienerdeg. ) Men jag tänkte ändå försöka hjälpa till att visa hur man ska göra efter som jag vet att det inte är det lättaste
Det var enkelt att baka petitchouxer, bara man har tålamod och inte tar ut dem för tidigt. Förra helgens tjejfest började med bubbel och drinktilltugg och inte helt oväntat var det jag som stod för drinktilltugget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.